Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • TBTPumpa
    OFF, de a témához szólva:
    A rossz nyelvek (idióta rinyagépek) szerint alaposan terheli a HDD-ket és SSD-ket a védelem. Hát nemtom, nálam alig használja a HDD-t a játék. Pedig ha valóban 15000 folyamatot végezne rajta, azt azért megérezné a merevlemez. És ezzel nem vagyok egyedül. Sem hivatalos fórumon, sem az itteni fórumban nem láttam senkit, aki ilyesmire panaszkodott volna. Meg amúgy is, logikusan belegondolva, hogyan engedhetne meg egy cég kiadni olyat terméket KOMOLY ÖSSZEGEKÉRT, ami "károsodást" okozhat a játékosok hardvereiben. Eleve abszurd az egész.
    Nem mintha védeni akarnám a védelmet (az védi magát úgyis, mert még nem sikerült semmire sem menniük a törős csapatoknak), csak ez az "egy bolond százat csinál" effektus. Egy hülye elkezdi (mivel negatív és védelem hatetrain az egész), felkapja az egész net és akkor már mindenki úgy áll hozzá, hogy márpedig ezzel a védelemmel vigyázni kell, mert SSD és HDD-ket fogyaszt reggelire.

De a rossz nyelvek csak a szokásos rinyálás kategóriájába tartoztak. Valószínűleg azért, hogy az EA és BioWare levegye a védelmet a játékról és ezáltal lehessen tört verzió. Mert miazmár, hogy 2014-ben nincs 1-2 játékból tört verzió?
    Nem hittem volna, hogy valaha még ilyet fogok mondani egy EA és BioWare címre, de a Dragon Age Inquision maximálisan megéri az árát. És nem a szerelem beszél belőlem...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.23. 10:31:53