Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Pityu Mester
    Sakhalin: A modok beleintegrálását biztos nem fogom megcsinálni. Ennek több oka is van. Ahogy genndy is írta, felvet "jogi" kérdéseket. Másfelől az ehhez szükséges technikai tudással sem rendelkezem (lényegében fel kellene törni a mod eredeti telepítőjét, és kicserélni a fájlokat; biztosan megoldható, de én nem értek ehhez). Utoljára pedig, a két mod összesen több mint 700 MB, és ennek feltöltése egy szerverre nekem gondot okozna. Még a honosítás feltöltése sem lesz egyszerű, mivel otthon nincs netem, a nyilvános helyeken pedig a feltöltési sebesség általában nagyon lassú. De persze megoldom majd valahogy. Csak azért nem mindegy, hogy 120 MB-ot kell feltöltenem, vagy 700-at. De ettől függetlenül nem lesz ezzel semmi gond, írni fogok egy nagyon részletes telepítési útmutatót, ha aszerint jársz el, akkor minden rendben fog működni.

S1M0N: Ahogy genndy is írta, a KotOR első részéhez van jó minőségű honosítás, amit RaveAir készített, sőt ha jól emlékszem, még egy javított verzió is készült. Szóval nem látom indokoltnak egy újabb javítás elkészítését.