Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • cortykah
    Istenem üljetek már le a helyetekre :D Pont ne te és te mondd meg, hogy hogyan csináljuk. Megcsináljuk szinte vakon (nem, nem tesztelgetjük öt percenként, hogy a küldetésben hogy fog állni, mivel xboxos platformon van még kint elég macera mindig átpakolni a fájlokat, na mindegy) azután végigmegyünk az egészen, és kijavítjuk. Igen, sok kezdő fordít, és vannak elírások, meg nem minden passzol, van ahol sz&r az egész aláírom. De ne bomlasszatok már, tiszta vicc amit ti itt lenyomtok, nem divat a másik segítése? Gyere szállj be fordítani azt a 120e sort. NEm ezen élünk mint NÉMELYIK ember itt, hogy 0-24ben csak fordítunk. Ahogy meló/suli után van időnk fordítunk, mert kedvünk van hozzá, és úgy csináljuk ahogy elterveztük, senki nem mondta, hogy ez egy végleges verzió, azok a képek is csak azért kerültek ki, hogy megnézhessék az emberek, tényleg csináljuk. ÉS csinálni is fogjuk, ahogy eddig, végén lektorálás több soron, aztán kiadjuk a kezünkből. Nem egy teljes szöveg van amit mondatról mondata fordítunk, hanem egy excel szerű táblázatban random kuszaságban vannak sorok amiket majd a játék sorba rak (rohadtul szanaszét van minden, és nincs kapacitás minden küldit tesztelgetni egymás után, majd a végén). Annyit tudunk csinálni, hogy megnézzük a küldetést, hogy nagyjából miről is van szó, mit is fordítok most. Sok a szleng, a nigger duma, majdnem minden mondatban benne van, hogy nigger, dude, man stb...

Elfogadunk minden kritikát, de az én munkámra senki ne mondja, hogy gusztustalan. Csináld meg, ahogy te akarod. Pár hete nem tudtam fordítani, nem tudom, hogy mi merre van most, de akkor is nevetséges amit itt csináltok, de ez legyen a legnagyobb probléma :)
    Utoljára szerkesztette: cortykah, 2014.10.29. 20:30:35