Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • MoRT2195
    Na meg mellesleg a Crysis 3-nál sokkal jobb játékok váratnak fordításra, szóval ne is foglalkozzon azzal. Most a Borderlands 2, aztán ki tudja mit csinál. Ott van neki még a Prototype 1-2, Saints Row (2-3-4?), Alpha Protocol, Darksiders 2, na meg nyilván a Borderlands Pre-Sequel sem marad magyarítás nélkül, és még biztos van amit kihagytam a felsorolásból. Szóval a Cryisis 3 magyarításra i2k által ne nagyon számítson senki szerintem.

Engem Evin projektjei érdekelnének. Ő a Castlevania játékok fordítását csinálta/tervezte(?), de amióta nincs MP, semmit nem látok róla. A Last of Us is nagyon el van veszve, most nézem a konzolozz.hu oldalán, hogy 90%-nál jár, viszont utána ott egy dátum, ami februárra mutat vissza, nyilván akkor volt utoljára frissítve. Remélem még azért fordítgat.

Más: A South Park játék fordító a GTA V magyarítása mellett (ami 11%-nál jár) a Sims 4 magyarításán is dolgoznak, és jelenleg 5%-nál tartanak. Állításuk szerint idén kész lesz (a GTA V meg március körülre van datálva).