Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • MoRT2195
    Szerintem pont arra lett volna kíváncsi, hogy készítik-e. :D

Hát mester, szerintem elég sokat kell várnod ezeknek a játékoknak a fordítására. Egyedül a Deus Ex fordítása az, ami biztos készül, de az a legjobb esetben is csak pár év múlva lesz kész. Meg talán a CoJ: Gunslinger is készül LostPlanetFan által, de ebben nem vagyok biztos. 2 hónapja írt ide, hogy fordítja a Resi 4 HD-t, amiből végül csak szöveg átültetés lett a Resi 4 kész fordításából, és azt mondta ha elkészül vele (augusztus), akkor újrakezdi a Gunslinger fordítását. Nos azóta sincs semmi infó a srácról tudtommal, se a Resi 4 HD "fordításáról". De pontosan erről beszéltem 2 hónapja is, hogy belekezd 10 projektbe, és abból jó ha 1-et befejez, mindig félbehagyja.

Szerk.: Közben megtaláltam, hogy augusztus közepén kiadott egy béta magyarítást a Resi4-hez. Na azóta nincs infó róla. A lényeg, hogy ne nagyon számíts tőle a Gunslinger magyarításra.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.09.28. 10:00:41