Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • MoRT2195
    Hát miért nem ezzel kezdted? :D Megesik az olyan, hogy elront valamit az ember, több fordító is járt már így. Ha rögtön ezzel kezded, akkor meg se nyikkantam volna. :) Az pedig, hogy mit fordítasz, nekem teljesen mind1, a Resi4HD-val és a Gunslingerrel is szívesen játszanék magyarul. Nem azért kíváncsiskodtam ennyire, mert azt akarom, hogy te mindenképp befejezd a Gunslingert, csak elég érdekes volt ez a technikai gond így több, mint fél év után.

experto11 #41066: Nem azért, tudom, hogy LostPlanetFan ki, már láthattunk tőle magyarítást. Meg én el is hiszem, hogy fordította az összes eddigi bejelentett projektjét, csak mindig félbemarad valami miatt. De ő nem is tűnik el utána, mint a kamus emberek, hanem megmondja, hogy ezt ez miatt nem csinálja. Szóval más eset ez, mint a georgie (vagy ki a tököm:D).