Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • MoRT2195
    Én most megnéztem tizenvalahány boltot, abból egy helyen lehet kapni az Ultimate Editiont, méghozzá a SuperGamer nevű boltban. Viszont ahogy látom, elméletileg ez a verzió se magyar. Magyarán: hivatalos úton gyakorlatilag lehetetlen beszerezni már magyarul, nem hivatalos úton pedig itt nem segítenek.
    Én amúgy csak úgy rákerestem most google-n, és találtam magyar verziót, szóval hajrá, 1 perc keresés se, és ott is van előttetek a magyar felirat.

Egyébként magyar feliratos játékot meg lehetőleg magyarországi boltban vegyetek, mert a kiadók így nézik, hogy melyik régióban mennyi kelt el. Aztán hiába veszik meg a magyarok Steamen 100.000-en, ha a boltban meg csak 1000-en, a kiadó csak az utóbbit fogja nézni, és legközelebb ebből kiindulva tojnak majd a magyar feliratokra. Szóval tényleg, magyar feliratos játékot próbáljatok rendes boltban megvenni a SAJÁT érdekünkben.