Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Tegnap nem volt sok mindenhez kedvem, így molyoltam kicsit, így megnéztem, hogy egy-egy játékhonosítás pontosan hány karakteres.
"Blades of Time - Limited Edition (alapjáték + Dismal Swamp DLC)
====================================
Összes fájl: 23 db
Összes karakter: 222640 karakter
//Megjegyzés: tökéletesen összeadható, számolható, formázó karakterek nélkül (CSV)
"Crysis 3"
====================================
Összes fájl: 12 db
Összes karakter: 470639 karakter (13247 sor); 203872 karakter (4667 sor)
//Megjegyzés 1: 11 fájl összeadható, számolható, formázó karakterek nélkül (XML, Excel)
//Megjegyzés 2: a 12 fájllal az Excel 2007-esnek meggyűlt a baja, így manuálisan keleltt szűrnöm, így inkább még benne is hagytam rengeteg brazil-portugál szót, mondatot, és kedvem sem volt sokat szöszölni vele. Így is: 4667 sor, 203872 karakter. Tehát, valójában ennél sokkal kevesebb a "dialog_recording_list.xml" valódi karakter és sorainak száma!
"Omerta City Of Gangsters" + DLC-k
=====================================
Összes fájl: 1 db
Összes karakter: 368345 karakter (11883 sor)
//Megjegyzés: tökéletesen kiszedhető, összeadható, számolható, formázó karakterek nélkül (CSV)
"Pirates of Black Cove" + DLC
======================================
Összes fájl: 6 db
Összes karakter: 99897 karakter (1577 sor)
//Megjegyzés: tökéletesen kiszedhető, összeadható, számolható, formázó karakterek nélkül (TXT)
Magyarítások Portálon is lehetne akár jelezni, az érintett játékok topikjaiban.
Újfent köszönöm annak, aki ezt megteszi.