Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Én is azért értek egyet a törléssel, mert mindig óriási vitát generál mindegyik beszólása ami a magyarítások témához nem nagyon kapcsolódik.

Nekem a legnagyobb bajom bakerral, hogy ahogy le is írtad a magyarítások témában "mozog" évek óta, de érdemi munkát nem nagyon tett le az asztalra, amiket letett sok emberrel közösen csinálta hobbiból, véleményem szerint a szekér azért nem megy neki, mert nagyon kevés munkát adott ki, ha vállalkozásba csinálja onnantól kezdve nem hobbi ontania kéne mindenféle stílusból a fordításokat, legalább havi egyet és menne a szekér.
    Nekem nem az a bajom hogy pénzes a dolog hanem az hogy csak arca van és nincs mögötte semmi, nekem a pénz nem lenne baj ott a hitmaen absolution hónapok óta 0%, én például nem lepődnék meg és nem akadnék ki rajta, ha mondjuk i2k holnaptól 500ft-ért adná a fordításait teljesen jogos, de nagyon sokat tett le az asztalra, de sorolhatnám sorba az evin féle dead space 3-mat, vagy a bioshock infinite, vagy a tomb raider és nem utolsósorban a hunosítók team dead island riptide fordítását, ezekért mind lehetne akár 1000ft-ot is kérni részemről jogosnak tartanám.

Nem is szaporítom a szót tovább, a témához kapcsolódóan nekem ott verte ki végleg a biztosítékot a dolog onnantól kezdve ezen a fórumon tényleg én sem akarom látni, mikor elkezdte az előrendelés dolgot, pay pal-al ugye eddig sem adott ki nagyon sok játék fordítást, és most már előre elkéri az emberektől a pénzt? Mert oké lehet előrendelni játékokat stb sok mindent egy felmérésnek jó, hogy mennyire érdekli az embert egy adott dolog, de előre sehol sem kérik el a pénzt amikor megjelenés előtt van meg kell erősíteni az előrendelést utána küldik és majd fizeted, baker eddigi munkásságát ismerve nálam ez már kimeríti a csalás bűntettét szóval ezen a fórumon nem akarom látni.