Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Rusy #38937 Kicsit áll a fórum, nézegettem kicsit baker újabb "fenomenális" találmányát, kicsit lenyugodtak körülötte a dolgok, erre megint előáll egy újabb "okossággal", még szerencse hogy a magyarítás fórumokon ismeri az ember különben lehetne pofára esés a dologból.
Szóval nézelődtem a projektek között, mint már többször írtam érdekel a hitman absolution fordítás, ezért néha figyelem, hogy 0%-ról mozdult e már ebben az évben hát nem igazán, viszont van egy elég megtévesztő újdonság, a magyarításokat elő lehet rendelni, namár a hitmannél ki is jön az 500ft, illetve a tölthető/előrendelhető felirat zölden illetve, hogy várható megjelenés július, majd azonnal lehet fizetni pay palon, mondom mi a fene kész lett? Aztán nézem baker nagyon jó ügyvéd lenne, tovább olvasva az apró betűs rész végén ki van írva, hogy a magyarítás csak előrendelhető nem tölthető, számomra kicsit megtévesztő a dolog, pedig régen netezek. Majd az aktuális projektek között ki van írva, hogy 0%, még a battlefield 4 honosítása is előrendelhető, részemről kicsit kiverte a dolog a biztosítékot ismét.
Szeretném felhívni azok figyelmét akik nem ismernék azok óvatosan kezeljék az előrendelés funkciót, főleg hogy általában ez fizetés nélkül szokott történni, és mikor megjelenik akkor szokták megerősíteni, hogy neked kell e a cucc, na már most itt előre kell fizetni is, és nincs kétségem affelől a hitman nem mostanában lesz kész...
U.I Persze ha csak nem érkezik rengeteg előrendelés talán akkor felugrik pár százalékot a 0-ról...
Elnézést ha megint vitát generálnék, de engem ez egy kicsit felidegesített....