Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Először is: 

A szándékosan hibás szövegeket ne javítsd! Nagyon is szerepe van a játékban, és poénnak sem utolsó.
Tutorial nincs, de Achievmentek VANNAK: ugyan csak a játékon belül, de vannak plecsnik, amiket különféle cselekedetekért kap a játékos. Sőt, néhány eredmény elérésekor képernyőmentés is készül, a hozzá tartozó szöveggel. A sztori bizonyos pontjain is mindig készül kép, szöveggel. Ezek a dobozos játékban mind le voltak fordítva (tudom, mert nekem úgy is megvan). Főmenüből és Profilból elérhető ez, illetve a képek föl is tölthetők a netre, ha be van jelentkezve a játékos.
Az addins.xml -re megoldás lehetne, ha a telepítő kérdezné meg hogy hová tegye a magyarítást (registryből ki is tudja olvasni, csak ellenőrzésként felkínálná a változtatást), és azt írná bele a addins.xml-be (a Dokumentumok útvonalát is registryből olvashatná, mert ugye az is megváltoztatható, nekem is át van téve). A kapcsoló értéke viszont nem gond, Ultimate-nél 1-nek kellene lennie, hiszen tartalmazza az összes DLC-t.
Ha nem megy, akkor is mellékelheted a fájlt, némi útmutatóval meg azzal a felkiáltással, hogy akinek fontos a leírás magyarul, az saját sufnituninggal oldja meg.
Warezosokkal nem kell különösebben törődni szvsz, ha a warezt meg tudta oldani akkor majd ráhegeszti a magyarítást is.