Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Ebben teljesen egyetértek tényleg nagyon könnyűek és most már egyre inkább.

Éppen nem régen gondolkodtam ezen, most játszottam ki nem rég a starcraft 2 legújabb kiegészítőjét, a heart of the swarmot, nagyon jól meg van csinálva le a kalappal (pénz van dögivel), de ledöbbenve tapasztaltam, hogy mint régi motoros a starcraftban úgy gondoltam hard-on kezdem ráérek végigvinni, az utolsó pálya kivételével szinte nevetségesen egyszerű volt, viszont azért multiban vannak meglepetések, de hogy ennél a cégnél maradjunk nézzük csak meg a diabo 3-mat na az a végtelenségig leegyszerűsített kezelőfelület nem jött be, de még sorolhatnánk.

Sajnos jobb nem lesz.

Egyetlen egy játékot tudnék mostanában kiemelni a steam-en szereztem be asszem 2500ft-ért a king's bounty warrior of the north, aki szereti a műfajt mindenképpen próbálja ki, kb 100 órát játszottam a kampánnyal, normál módba, és a kihívás kellően jó volt.