Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Maxtreme
    Ez a post eredetileg a magyaritasok portálra készült Baker egyik topikjába, ahol arról szolt a csevely hogy mennyire legális is ez a fajta fizetős honosítás dolog amit a Ő csinál.
    Mivel ott a regisztráció szünetel (és Bakert ezt a topikot is szokta olvasni) ide írom a véleményem, amit NEM flamekeltésnek szánok!

-----------------------------------------

Nem is azzal van a baj hogy pénzt kér a honosításokért (kérjen, dolgozik vele.) Az már más lapra tartozik hogy ez így ebben a formában törvénytelen, de ez engem had ne érdekeljen.
    A baj a hogy és a hogyannal van.
    Anno régesrég szükségem volt egy honosításra, már nem tudom pontosan mire. Gondoltam 500 forint nem a világ, és Baker oldala szerint akkoriban ezért
    az összegért BÁRMENNYIRE honosítást letölthettem (és a jövőben letölthetek), ez az összeget egyszer kell kifizetnem.
    Mivel magával a munkával (vagyis annak a minőségével) piszkosul nem voltam megelégedve, úgy gondoltam hogy többé nem veszem igénybe baker "szolgáltatásait".
    Ám kb fél év múlva ismerősömnek ismét kellett volna egy magyarítás a bakeronline-ról..
    Oks mondom persze leszedem neki, hisz KORLÁTLAN LETÖLTÉSEI LEHETŐSÉGEM van az oldalon.
    Gondoltam én...
    Jött a pofára esés mikor be akartam lépni, mivel nem tudtam. A jelszavam nem felejthettem el, mert fel volt írva.
    ...és akkor elkezdtem böngészni az oldalon levő szabályzatot, amiből kiderült hogy egy ideje mindenki törlésre került, és innentől az 500ft csak 1 honosításra letöltésére vonatkozik.
    Ez kérem micsoda? Ezt a törvény szerződésszegésnek hívja, és bűnteti..

Másrészről meg piszokosul etikátlan és erkölcstelen húzás.
    Ez olyan mintha vásárolnál egy Tv-t, 3 hónap múlva meg kopogtatna hozzád a bolt tulajdonosa kérjük vissza, meggondoltuk magunkat, csak bérbe kaptad.