Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Baker1
    Nem bakker, hanem Baker. :) Ha jól emlékszem, nem jelentettem ki olyat, hogy éhező afrikai gyerekeknek adok a pénzből, valamint a plecsnik sem VIP tagság után járnak, hanem a belépések számától függően. Azért reagáltam erre, mert azért piszkálja a csőröm, hogy valótlan dolgokat állítanak még mindig az emberek, így generálva rossz véleményt a tájékozatlan olvasó szemében. A magyarításokért soha nem kellett fizetni, csak az MP jóvoltából ez így rögződött be az emberek agyába, én hülye meg pluszban nekik akartam fizetni a reklámért. Na mindegy. Ha a magyarításokért kellene fizetni, egyenként kértem volna értük az sms-t és akkor megértem az ilyen lázadó emberek írásait. De nem így van, az összes fordításért (most már csak 2, de nem sokára lesz plusz 3) kell 1, azaz egy darab 500 Ft-os sms-t küldeni, amely egyszeri. ;) Ami pedig a támogatást illeti: Én szükség esetén játékszervert és a II. világháborúval foglalkozó portált szponzorálok, sőt, még Sérült Emberek által üzemeltetett rádiót is támogattam az elmúlt hónapban. Tehát külföldre semmiképp nem "szórom" a pénzt. Ennyit a maszlagodról NiGhTM4R3.