Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Baker1
    Valóban Druzsba, így volt, én kértelek meg arra, hogy légy szíves segíts be, mert nehéz a szöveg. Mivel szinte még az első munkáim (munkáink, hogy meg ne sértődj) tartozik, nem rendelkeztem akkora "tapasztalattal" olyan szövegkörnyezetben, így kénytelen voltam ezt a megoldást választani. Csak tudnám, miért hívja ezt a mélyen tisztelt Tanár Úr szégyennek. Ennyi erővel Te is szégyellhetnéd magad, amiért angol- és magyartanári diplomával a zsebedben nehezen értettél meg bizonyos angol szövegeket, amelynél hangfájlokat kaptál, ráadásul hivatalos fordítás volt, végül két embernek kellett téged kisegíteni. Azt hiszem egy hozzád hasonló magasan képzett embernek (még mielőtt berágnál, nem pofátlanságból, hanem komolyan mondom) a kisujjában kellene lennie az ilyen fordításoknak. És ez nem szégyen? Ami a többieket illeti, anno leírtam és nem fogom még egyszer leírni ugyanazt, hogy mit és miért. Pusza.