Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • [Jakuza]
    "Nekem valahol megvan az Installshield full verzioja, de meg sosem hasznaltam."

Szvsz felejtos, nem valami nagy kunszt kifejteni abbol a telepitobol az adatokat.
    Mert a telepito futtatasakor bemasolja a hdr es stb fileket a temp konyvtarba es Winpackal semmi perc alatt kinyerheto ezekbol a fileokbol minden.
    Akkor inkabb ajanlom a CreateInstall Pro progit.
    Kulon tomoritest hasznal, makrozhato , bejelentkezo kepernyo irhato es nagyon sok meg hasznos dologra kepes. S ami a legfontosabb jelszoval vedeni lehet a telepitest. Ami pl lehet a weblapod cime. Es nem utolso sorban magyar nyelven is kommunikal.
    Na most ezt azert irtam le, mert pl a bejelentkezo szovegben felhivhatod a felhasznalo figyelmet arra hogy a te munkad es figyelmeztessenek arra ha mas weblaprol toltottek le. Ezenkivul benne lehet az, hogy a jelszo megtalalhato a weblapodon ami annak a 6. sor 4 szava.
    Persze tudom, hogy igy is ellophato es a telepito melle irhato a jelszo, de igy az emberek tobbsege tudja hogy kinek a munkaja.