Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Baker1
    Köszönöm a jókívánságot UV. Szerdán lesz a végleges döntés, Andy találkozik Panyival, megbeszélik a döntést, végül mindenki happy lesz megint. Mi csináljuk tovább a szöveges- és szinkronos magyarításokat, a userek pedig szépen töltögetnek tovább. Apropó szinkron. Nem tudom melyik pihent agyú találta ki azt is, hogy a Medal of Honor Allied Assault szinkronja fizetős lesz. Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy az első próba szinkronos fordításunkat ugyanúgy VIP tagság fejében lehet tölteni? Esküszöm, az elmúlt pár napban annyi hülye pletyka kelt szárnyra a csapattal, velem, valamint az oldallal kapcsolatban, hogy nem igaz. Sőt, ahogy az egyik kolléga jelezte felém, valakit bizony a tudtom nélkül kemény pénzekkel vesztegettem meg csak azért, hogy védjen és pártoljon engem...ehhez szóljatok hozzá.