Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • uv
    Most akkor le lett szedve a Bakker-féle cucc az MP-ről, vagy sem?

Mert ha igen akkor az nagy csacskaság volt. A Bakker gyerek igen csak lukra futott ezzel a perelősdivel (Panyiék meg beszopták neki).

Soha nem játszottam ugyan ilyen háborúzós-efpéessel, de gondolom a magyarításaihoz fabrikáltak valami telepítőt, amiben benne van a "soha-senki-által-el-nem-olvasott" felhasználói szerződés, meg a készítők egyebek, mifaszom.

Nos, ha ő (ők) ebben a jogi hülyeségben nem kötötte ki, hogy mely időpontig ingyenes a honosítás, akkor az bizony ebben a formában az idők végezetéig az.

Azt megteheti, hogy készít egy új verziót (mittomén:megspékeli javításokkal, esetleg egy új peccshez igazítja, vagy egyszerűen csak egy új telepítőt farag hozzá, és jelzi benne, hogy innentől ez már pénzes buli, tilos ingyen terjeszteni), de az eddigi, általa is ingyen terjesztett verziót nem teheti változatlan formában fizetőssé (illetve teheti, de ahol eddig ingyen volt fent, ott marad továbbra is ingyenes).

Szóval a pék luftot dagasztott.

Kis ésszel megáldva nem masszírozná itten a szart órabérben, hanem kihozna egy javított, felturbózott (akár szinkronos) verziót, azt aztán adhatja akár aranyrudakért is, mondván: akinek jó a régi szar az tőccse ingyér, akinek meg tuning kell az perkáljon.

Amivel megint majd többe kerül a leves, mint a hús, ugyanis az ingyenes honosításban részt vevők, joggal verhetik majd a mellüket, hogy "Béker-koma, virítsd a lóvét! Ha te pénzért tolod az én munkámat akkor bizony abból nekem is jár!"

Na ilyenkor lehet perelni, kb. 6-8 év alatt a végére is érnek majd a tyúkpernek.