Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Hali!

Na szal olvasgattam ezt a honlap dolgot és akkor összegyűjtöttem itt a gondolatokat és még hozzáraktam egy két dolgot: Először is csinálunk egy domaint egy névvel /vmi jó fantázianévvel amiben benne van a hun/ (Köszönet Mátrixnak) Aztán kéne csinálni mint (mint nálunk) egy tagok aloldalt ahol az oldalhoz csatlakozott fordítók/csapatok nevei honlapcímei vannak. Természetesen attól még független fordítók maradhatnak. Aztán az összes fordítást amit a castlakozottak készítenek meg kell csinálni telepítősre és vmivel levédeni. (Erre még nem eszeltem ki semmit :)) Aztán asz összes fordítást abc rendbe betenni. Azután lenne még egy projektek aloldal, ahol a jelenleg összes fordítás alatt lévő játék neve szerepelne ill. az hogy hol tart a fordításuk. Így elkerülhetjük, hogy többen fordítsák ugyanazt. És akkor mint ahogy említettétek ez az oldal lehetne a Magyarítók Szövetsége... Itt mindenki midnen fordítást megtalálna és én el is vállalnám az esetleges rendszer (tagok, letöltések stb.) kialakítását... Tehát szerintem nyugodtan belekezdhetünk...