Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • takysoft
    ebbe? szerintem nem érdemes olyat venni.

hogy ezen mi fut el, ahhoz tudnom kéne, h pontosan milyen a videokarid most.
    Thief 3, Deus Ex 2 esélyesek(ugyanaz a motorjuk is asszem)
    Neverwinter 2 esélytelen, de az a géped miatt amúgy is az lenne. 2.8 ghz meg 512 ram bőven nem elég neki.

Arról nem is beszélve, hogy.. bár gyorsabb lenne a géped, de nem elég, hogy kihajtsa azt a kártyát. 4x-es az AGP-d is, meg muszáj lenne ramot is venned, mert legalább 1 giga mindenképp kell azokhoz a játékokhoz.

Javaslat: keress nyári melót, vegyél új gépet. 60-70 ezerből 64 bites, 2 magos, gyors, megbízható gépet összerakok neked.

ez a gép már úgyse nagyon lesz lesz használható játékra, szerintem erre már ne költs feleslegesen. még ha PCI-e-s géped lenne azt mondanám, vágj bele, mert az jó lesz az új gépbe is.. de így...

ha nagyon videokari kell, és nagyon nincs rá, nézz körül, hátha használtan kapnál valami Gefo 4-5 vagy Ati 9800-szerű karit. azok passzolnának abba szépen, és talán fillérekért megkapod. lassabb azokkal se lenne. (bár ram akkor is kéne még szerintem)