Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • takysoft
    érdekes kérdés.
    megoszlanak a vélemények. a RolePlay eleve "szerep játszása". a kalandokba szerepet játszol.
    és tényleg ugyanolyanok, mint bármelyik másik szerepjáték, leszámítva az öldöklést. Persze, hogy más stílus(eleve), ezért is kaptak külön nevet.

ami biztos: akárhogy is definiálod, attól még van Kalandjáték stílus, ebbe nem lehet belekötni:D (neve kissé pontatlan és félreérthető, de hát könyörgöm, nem én választottam:D Advanture(Kaland)-nak hívják már talán Commodore megjelenése óta.

Te egyébként hogy definiálnád, mi az a kalandjáték(kevéssé ismert műfaj. mikor emberekkel beszélgetek sose tudom elmonani nekik.... bár aki a Syberiát se ismeri, az már tényleg magára vessen...)

Mikor én belegonoltam ez jutott eszembe: "hát belebújsz valaki bőrébe, és végigkíséred egy kalandon keresztül, feladványokat oldasz meg, beszélgetsz, ilyenek". Erre a másik felem visszakérdezett: "Akkor ez most Fallout?"