Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Szia HJ!

Így van!
    Szerintem, a minimum, hogy minden lelkes Unreal-fun hálát rebeg neked, hiszen a Te munkád nélkül bizony sosem készült volna el!
    Hiszen, ha csak belegondolok, hogy puszta jóakaratból, és persze igyekezetből UltraEdittel kicseréltem a "Marschall"-okat "Marsall"-okra, ezzel jó nagy leckét - és alapos fagyásokat okozva - adva neked, huh...
    A tesztelésről nem is beszélve!

Szóval, a könnyebb munka az enyém volt, nekem csak fordítanom kellett, a Tiéd volt a hibajavítás és a többi!
    Köszönöm, hogy megtetted, s nem utolsósorban a szíves felkérést is a befejezésre - ez minden elismerésnél többet jelentett nekem, hisz annak idején jómagam készíthettem el az Unreal (vagy ahogy elterjedt HUNreal 1) fordítást is...
    (Amit egyébiránt nem tudtam akkoriban még kiterjeszteni a pályák lefordítására - ma már UnrealED-ben is jó vagyok...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
    .::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
    .::i2k::. (Sync)
    .::i2k::. (Extra)