Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
JeLo #31187 Üdv emberek! A rejtélyes idegen (Molnár Ákos) itt van :) Talán Imikének, talán a többieknek is szól, de főleg Imikének... Most te is beleestél abba a hibába, amibe én múltkor. Túl hirtelen itélsz a tények ismerete nélkül. A grafikai munkáim, amit felajánlottam neked, valóban elvesztek, de egy szűk kör az én elkezdett verziómhoz ragaszkodott, újra csináltam őket. Eddig jutottam, illetve eddig birtak várni a játékkal. Odaadtam 2 embernek, hogy nézzék át, teszteljék le. Délután meg kapom a levelet, az egyik barátomtól, hogy mivel annyit dolgoztam vele, ő maga felrakta az adventuregames.hu-ra. Csak lestem... De örülök neki, megérdemlem :) Eredetileg nem akartam, hogy ez kikerüljön, mert tele van hibával, alig van átnézve, sőt talán egyáltalán nem akartam, hogy kikerüljön, csak mivel elkezdtem és túl voltam jóval a felén és közben történt egyéb inspiráció is, befejeztem...
Imike: irtam neked, hogy a te verziód legyen a publikus... igy is gondoltam, viszont ma rettenet mód meglepődtem, amikor Panyi irt egy emailt, hogy igény tart a magyaritásomra... és hogy kirakná... Semmit sem tettem azért, hogy a nyilvánosság elé keüljön a magyaritás, csak sodródtam az árral :) Mindenre rábolintottam, hiszen nem rossz az ha kikerül... és hát ja, annak ellenére, hogy én kezdtem el először, szóltam is Panyinak, hogy irja ki a portálra, hogy folyamatban van... tehát ahhoz képest nem értem, mi bajotok... ennek ellenére lemondtam minden publikálásról, passzoltam az egészet a vérbe... Ja, annyit még megjegyeznék, hogy NEM KARATERLIMITES!!! Megtaláltam a módját, hogy ne az legyen hi-hi :) Ami meg a minőséget illeti a grafikus részeknél... hát nem tudom, mi a probléma vele. Elég informatív, magyar, a lényegi funkcióját betölti. Ja és a receptkönyv? Az a legegyszerűbb technikailag, azért hagytam ki, mert a leglényegtelenebb doksi a játékban és majd a legvégén foglalkozom vele. 3 mp perspektivát dönteni a Photoshopban, és két kattintás :)
Amúgy nem értem... ennyire trének tartjátok a saját munkáitokat, hogy csak akkor állhatja meg a helyét, ha másét sárba tapossátok? Szerintem nem, szerintem egész jók és sokat segitettek a játékok során, annak ellenére, hogy nem találkoztam olyan honositással, amiben ne lett volna millió elgépelés, leforditatlan mondat, vagy fatális félrefordítás... na és. Ahogy a ti munkátok elfér mondjuk az enyém mellett a világban, legyen ez forditva is. Majd a játékosok eldöntik, melyiket használják.
Eszemben sincs senkitől elvenni a babérokat, amit learathat ezzel, nekem ez az egész nem erről szól. Ez volt életem első honosítása és élveztem minden percét, amit ráfordítottam, ennyiről szólt... meg esetleg még arról, hogy a jónép is had élvezze...
Ennyi :)