Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • mama2
    Figyi én már letöltöttem a www.szoftverbazis.hu-ról,a microsoft.com-ról egyik se jó.Ha a googleba beírom nem letöltést ad be.Én már mindenhól próbáltam de nem műkszik.És takysoft olyan hogy Extras nincs.Véglis én nem találtam.Na így mondjátok meg mitcsináljak vele de gyórsan mert ez a kedvenc játékom.Egyébként arra gyanakszok hogy újra lett rakva a gépem és a Directx nem lett feltelepítve.ezért 3 játék már nem műgszik ez miadt mind a DirectX 9.0c-t kéri.Egyszerűen ki vagyok akadva.Kérlek mondjátok meg mit tegyek.Mert amikor még nem lett újra rakva a gépem akkor mind a három játék működött.Egyáltalán hól lehet ezt a DirectX 9.0c-t letölteni úgy hogy működjön is?Mer ami a szoftver bázisnál volt ott valamilyen filéket rakott ki én ehezz meg nem értek.A haverom meg csak szombat délelőtt vagy vasárnap délelőtt tud kijönni.És én már nagyon szeretnék vele játszani.Egyébként takysoft ez az Extras menűpont hól van?Mer nem találom tényleg.Esetleg amikor rakom fel a játékot nem írja ki hogy:feltelepíti a DirectX 9.0c-t persze angolúl?Mer én csak feltételezem mer én csak annyit csináltam hogy:next next next finish game.De nem lett sajnos belőle sikeres start game:):(.Úgy hogy nagyon szépen kérlek titeket válaszóljatok hogy mit csináljak.Mert már tényleg megőrülök.A választ köszi előre is nagyon szépen:Zoli.

UI:Jó éjszakát mindenkinek,és szép álmokat!