Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
hellcommander vannak szüleim csak hogy nekem minden meglegyen egész nap dolgoznak kint a foliába!És nem nézem a neten a pórnó filmeket.Ja Shan nagyon köszönöm hogy drukkólsz.Hunnenkoenig mivel anyáék egész nap a foliába dolgoznak,így mamámékkal vagyok mivel mamáméknál lakunk.És mama ahonnan a nevem is jött,most is mint minden nap a konyhában van és főz.Ő még avval se foglalkozott hogy a saját gyerekei hogy tanulnak mindig azt mondta a gyerekeinek amikor egyest hoztak haza,vagy begbuktak hogy:Az ő szégyene hogy megbukott magának tanul.A tatám se ült oda a gyerekei mellé.Sőt a mamám se.emlékszem a nagybágyám(Csabi)szobájába beültem amikor ott volt a barátnője,és amikor ezt tata meglátta,szó szerint vagyis nem szó szerint mert ez így volt:kirángatott onnan,azt mondta hogy miért vagyok ott,de Csabit és Julcsit nem zavartam sose mondták egy szóval se hogy:na most Zotyó ne legyél itt mert zavarsz.És én ezt tudom hogy így is gondólták,mert ismerem Júlcsit mindig kiadja amit érez.Szóval ennyi.Sose mondták mamámék hogy Zotyó ne legyél ezen az oldalon mert nem neked való.Vagyis nem törödnek mamámék azzal hogy én milyen oldalon vagyok.És én is igazat mondok hellcommandernek nincs kiírva hogy 18+fórum lenne.Erről ennyit.Az érintett:Zoli