Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • DOGMAN
    ZSÍR!

imyke: előkaparom a cmr2-őmet mostanában, összehánytam én vmikor egy fordítást meg navigátorhangokat hozzá jól, azt rákeresek a neten hátha megvan valahol még. És mit látok nálad?
    Kijavítgattad és felfrissítetted modok honosításával is.
    Emmá mondom fasza, vagy nem emlékszem arra hogy mailoztunk ez ügyben, vagy nem is mailoztunk ez ügyben, de énnembánom teccik így :D
    Letőttöm okés is de én már azóta olyan installert használok egyéb cuccaimhoz, ami ha filét cserél akkor backupot készít majd azt vissza is teszi uninstallkor.
    szal csinyátam egy installert, a te(én) a 2003 változatodhoz, aktualizáltam a readme és a license fájlokat benne, kiküszöböltem hogy az user ne tudjon eccerre 3 mod-ot kiválasztani csak 1-et, mailba küldtem linket ahonnan letépheted és kipróbálhatod.
    Ha okés ebben a formában akkor sztem terjedjen ez a friss változat tovább, ha nem akkor konzultáljunk mailban.