Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • strebacom
    No hát vagy egy hete megvettem eredetiben a NOLF2-t, mit ne modjak KIVÁLÓ A MAGYARÍTÁSOD igy teljesen más ez a játék, csak lenne egy kérdésem légyszi ha tudsz segits, ugyanis ezt a játékot szerintem te ismered a legjobban: a játék vége felé azona pályán vagyok, ahol a történet a vizalatti bázison játszódik, és valamiért meg-meg lassul a játék, néha elkezd akadozni, föleg akkor, ha ellenféllel találkozok, ha kinyirom öket megint fut rendesen, és ilyenkor néha a hang is torz lesz:pl állok a fal mögött és elmegy a robot, vagy abból veszem észre hogy ellenség közeleg, hogy a game elkezd akadozni, miért lehet ez, néhány elöbbi pályán is elöfordult, nálad, vagy másnál nemjelentkezett ilyen. Elöre is köszönöm a segitséget!!Ja és el is akadtam ezen a pályán hogy lehet innen tovább jutni van.e ehez a gamehez végigjátszás valahol???