Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Rusy #29579 Hi de rég voltam már ezen a fórumon, de látom még mindig ugyanaz a téma, engedjétek meg, hogy egy picit hozzászoljak, mert kb 2-3 éve teljesen az van amit rave air mondd, előszőr is meg szeretném köszönni az összes fordító munkáját, másodszor töredelmesen bevallom, én is nagyon sokat warezolok, warezoltam, életemben 5 játékot vettem meg ez a codename panzers 1,2, s.w.i.n.e, spellforce, soldiers heroes of world war 2, ezeket is a már jóval leértékelt áron, namármost azt szeretném megerősíteni, hogy ma már a magyarítások szerintem olyan mértékben fejlődtek, legalábbis az én korosztályomban, nem a 14 évesekre gondolok, hogy én pl mostanság rengeteget melózók barátnő stb, a warez játékok közül nemhogy nem játszok (nincs időm), hanem csak azokat próbálom ki egyáltalán, aminek (van,lesz, tervbe van véve) magyarosítása, és ha ez fél év, addig fel sem telepítem, és majd akkor esetleg eldöntöm, hogy megveszem e vagy sem, általában akkor már 2-3-4 ezer ft körül van, de általában nem veszem meg ez is igaz, mert annyit már nem játszok.
Szóval azért írtam le mindezeket, mert pl igen az empire earth 2 nekem is "el van téve", és pl engem is érdekelne a hivatalos fordítása, akkor esetleg feltelepíteném, és esetleg megvenném, egyébként hozzáfűzöm még mielőtt valaki, álszentnek tartana, valószínűleg nem venném meg, mert annyira nem jó játék, viszont ezzel ellentétben az age of empires 3 magyar verziójára fél éve előrendelő vagyok, talán ez lesz az első nagy befektetésem játékokba (10ezer ft felett), de tudom amennyi időm van játszani, ezzel sokáig elleszek valószínűleg évekig, és szvsz megéri a pénzét, az emipre earth 2-vel magyarul lehet ellenék pár hétig, de még a magyarítás miatt semm venném meg...
Bocs ha hosszú voltam...