Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • sd54321
    i2k
    admin jogod van azon a p4-en?
    csak mer ako sima ügy: felnyomod a sun naprakész javacsomagját és nincs több fagyi:)
    no persze az admin jogot nekem se adták (volna ;) ) ingyen... de jól jött egy kis linuxos beavatkozás a win pass fájljaiban, így most az admin pass az, hogy nincs pass ;)
    no persze ezt nem mindenkinek ajánlom... a melós gépekre sok melóhely finnyás, de ahol én vagyok ott annyi gép van és olyan idióta ellenörzési rendszer van, hogy minimális az esélye annak, hogy vkit is érdekelni fog az én kis ténykedésem... meg aztán ennek is meg van a haszna:) mivel van admin jogomon így azt rakok rá amit akarok: dvd-rw drive, infra és bluetooth (vagy hogy kell írni...) portok, egy médiakonverter és grafikus progi, csupa olyan dolgok amit nem csak én használok ki, hanem bizonyos fokis minden közvetlen munkatársam (feletteseim is) éltek vele...
    lehet kötözködni, de sztem amig vki nem arra használja a megszerzett admin jogot, hogy másnak ártson addig kár a gőzért, eza különbség a cracker és a hacker között...
    bocsi az offtopic-ért...