Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • NiGhTM4R3
    Aham..akkor az a gubanc amit gondoltam. Ugyanis ezt a magyarításodat pár éve kipróbáltam, és akkor sem működött!
    Namármost, felülírtam az eredeti mappákat a kicsomagoltakkal + felülírtam azt a kis fájlt amit a weblapodról leszedtem, és mikor elindítom a játékot, akkor előjön az Unreal embléma, rajta a Te neveddel, ergó már örültem h műxik, erre kiírja h "Textúrák töltése", és utána mikor nyomom az "Esc"-et h előjöjjön a menü, akkor kritikus errorral kidob a játékból..vmi óriási méreteltérés??
    Ez a probléma másik gépen is fennáll, tehát nem csak itthon próbáltam játszani a magyarítással, ott is ugyanezzel a hibaüzivel kidob.

Esetleg más is jelezte ezt a problémát? Vagy csak nekem nem működik? Jólenne ha megoldást találnánk a problémára mert haverokkal rákaptunk az UT-re LAN-on, és magyarul (főleg hangokkal) nagy élmény lehet!