Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
csak ennyit Petruz forumtars!
idezek toled!
"Álszent duma. Te is nagyon jól tudod, hogy száz sírósból talán egy, ha megvette eredeti angolban a játékot..."
NAmost te probaltad kesobb kimagyarazni, hogy engem nem soroltal a 100ba, hatakkor az "alszent" szot, kinek mondtad, ha nem nekem cimezted? NEm serto egy kicsit???
mehetunk tovabb???
"Nem izgat, hogy ki, mikor, mennyit költ eredeti szoftverekre, az sem, hogy képes bizonyítékul beszkennelni a számlákat, meg a dobozképet/akármit (én is tudnék jópárat, de minek)..."
NAmost a "gunyoros" megjegyzesedet akkor nemertem... komolyan, most erdekel, vagy nem?
De nem gond... lekoccolok, tovabbi jo hozsannazast, es talpnyalast egymasnak, tisztelettel Lammer forumtars!
szerk: jah bocsanat, meg annyi, hogy nem veszitek eszre, hogy igy elloktok egy csomo joszandeku embert magatok mellol??? Jo persze vannak olyan arczok akik bejonnek es a doom4 magyaritasat kerik, ebben talan 1etertunk, hogy az ilyenek meg valaszra sem meltathatoak, de ha bejon egy tok normalis kerdessel egy ember, es egybol rarontotok, meg "lenezitek" (regota figyelem a topikot, tan a kezdeketol es nekem is hasonlo a velemenyem, mint Ryleh forumtarse, es nemazert mert baratok vagyunk...)...mind1... very szomoru... :(