Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Már megbocsáss, de én erről semmit sem tudtam. Ugyanis Templomos csak küldte a fordítást, hogy az övé én meg fölratkatm ugyanis nem tudom leellenőrizni minden játék magyarítását... A többit viszont mi csináljuk, mert ha nem vetted volna észre folyamatosan kerülnek fel a magyarítások. Hitman 2, Splinter Cell, Age of Mythology stb. készül valahol? Nem. Azért köszi, hogy szóltál kicsit el kell "beszélgetnem" Templomossal... És légyszives ha valami bajod van először kérdezz utána a fordítónál, hogy miért van ez és ne az egész GameHunter-t szidja, azért mert valaki jól átb*szott minket... Amúgy akkor már utánanéznél az Emipre Earth és a AoE: The Rise of Rome magyarításnak. Ugyanis nekem nincs meg a játék, és ha az is lopott akkor kizárjuk a GameHunter-ből... Légyszi valaki nézze meg, mert ha még egy ilyennel találkozok a fórumban, akkor qrva ideges leszek.