Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Lammer
    HAt felve kerdezem a Land of the Dead magyaritast bevallal valaki??? pofon ecceru amugy az int fajlokban(ami egyszeru txt) megvan az osszes toltes-mentes, ajtok zarva etc,felirat szovegek... apropo engem inkabb az erdekelne jobban, hogyha valakinek megvan a jatek, es expertebb az unreales editekben, nem tudna beloni a jatek alatti feliratokat, hogy jelenjenek meg??? nekem hianyzik nagyon... en Xboxon toltam eloszor ezt a jatekot, es ott profil krealasnal elbol megadta a lehetoseget... itt nincs se lehetoseg, se beallitas... de a felirat ott van az int fajlban(nomeg Xboxos beallitasok az iniben is ;) )... szal... esetleg valaki?
    nem leszek otthon kedd reggelig, es marhan bosszant, hogy nincs angol felirat, en hozza vagyok szokva a feliratokhoz, nagyon hianyzik...(amugy trukkoztem az iniben, disableseubtitles=false meg ilyen okossagokkal de nemakarja a jot a pcs verzio :( )