Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • sd54321
    NBifght!
    csak most tévedtem ide, így lehet h már kicsit elkéstem... akkor bocsesz...

csak néhány info:

1.fájltörlés után azonnal gépkikapcs-szó szerint azonnal áramtalanítsd! (a windoz előszerettel írogat logokat, nyit és zár be álományokat, szal képes és azonnal felülírja a törölt fájl helyét vagy ANNAK EGY RÉSZÉT)
    2.ne használj olyan fájl visszaállító progit ami a winyóra települ (vannak progik amik pl. egy bootolható cd-ről vagy floppyról, v pendrive-ról is el tudnak indulni anélk h egy árva bitet is írnánaka winyóra)

ajánlom figyelmedbe a live cd disztibuciókat (ezek többnyire linuxok, de van windozos is, pl Barts PE nevezetű- ez utobbi pl. tartalmazhatja i2k által is használt GetDb progit is)

amit írtál arra is bvan magyarázat:
    "Hm, vmit csináltam a progival, kijelöltem a d meghajtót, aztán dolgozott 20eprcet és kiadta a cuccost, de csak a jelenlegi mappákat mutatja a d-n, és 90%-a azoknak is értelmetlen, mert a mappáknak/fájloknak nincsenek nevei így fogalmam sincs mi-micsoda.
    DE úgy tűnik h vmit sikerült visszahoznia, csak nem tudom megnyitni (pl zenét, de csak tippelek h zene mert nem mutatja a nevét)"

a fájlok bejegyzései egy helyen vannak többnyire a winyo első szektorában... ezek tartalmazzák az adott fájl attributumait, hosszát, helyét, stb stb...
    viszont maga a fájl az lehet akárhol és akárhány darbban a winyon!
    amikor kiadod a wind-nak h törlés akkor a win csak a fájlbejegyzést törli az un fat tábláról (amit az elején elsoroltam), magát az álományt nem...
    ettől fogva az álománnyal bármi megtörténhet... lhete h egy évig sem fog felülírodni a win használata során, de az is lehet, hogy egy része igen, és az is, h teljeséggel felülíródik egy másik álománnyal...
    ezért szokott csak fél sikerrel járni a GD is... a fat táblából kilistázza azon álományok neveit amelyek törölve lettek, majd megnézi, hogy azon a helyen most per pill áll e valamilyen fájl, ez alapján mutatja meg h a fájl visszaállítható-e vagy sem...de néha a BD is téved...
    és ilyenkor ha megnézel egy visszaállított fájlt akkor fura dolgokat láthatsz benne: pl. egy mp3 kb a feléig szólni fog aztán csak kattok meg sistereg, egy fil,et látszólag teljes méretében és nevével visszaírt de mikor megnyitod csak egy hibaüzit kapsz, stb stb,...

én már megtanultam, hogy ha olyan gépen kell saját dolgokat tárolnom amihez mások is hozzáférhetnek, akkor aza a min h jelszóval védem a cuccost, de sokszor még ez is kevés...

ments haver!
    ment amíg nem késő!
    tárold DVd-n, cd-n amin tod, mert amit egyszer a win törölt annak jó eséllyel búcsút mondhatsz!

ez főjként szól azoknak akik olyan, csak nagy nehezen pótólható dolgokat birtokolnak mint egy fordítási munka...
    ugye i2k?:)