Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
sd54321 #28336 gondoltam rákeresek a san andreasra egy kis infoért, mielőtt belökném telipofával a rutinkérdést: tudevalaki????
erre megláttam i2k beszólását:
"Egy igazán szívhez szóló üzenet:
(csak szemléltetendő, hogy hol tartanak a gamerek elvárásilag... meg pofailag)
"Van egy olyan érzésem, hogy a san andreas magyarosítás ugyanúgy nem fog elkészülni mint a Mafia magyar szinkron... Be kell látni, hogy itt magyarországon senki sem tudja normálisan megcsinálni ezeket a dolgokat... A magyar szinkronért is nyomoznom kellett, hogy vajon mi történt, mert millió oldal van ahol azt írja hogy júniusba megjelenik, viszont hosszas keresés után találtam meg hogy leállt.
Csak azt nem értem, hogy mi a f***ért kellett kiírni, hogy augusztus 20-ra meglesz. Nekem az is sok volt, de kész, belenyugodtam, hogy addigra meglesz. Erre tessék! Hát mostmár b****átok meg a k**** anyátokat!
Azelőtt tudjátok mit mondtam magamban? Hogy a sok hülye fórumozó mi a f***ért csesztet titeket, hogy mikor készül már el, írni akartam a fórumba hogy szegényeknek, azaz nektek sokat kell dolgozni rajta, hogy jó legyen. (csak azért nem írtam mert regisztrálni kellett volna, és ahhoz épp nem volt kedvem hogy ezt leírjam.)
Most meg tessék! Inkább mondtátok volna azt, hogy januárban jelenik meg, még talán abba is belenyugodtam volna, hogy oké, akkor nekem nem kell a san andreashoz a magyarosítás, de így, hogy azt mondtátok hogy holnapra meglesz, így már eléggé felidegesítettetek!
Ne ígérjetek olyat amit nem biztos hogy meg tudtok valósítani!
Most meg felszívódtatok mi, a sok b***ogatás miatt megsértődtetek?
Tudjátok, most már ne is legyen kész soha, a játékból úgyis 1 küldetés van, miattatok meg nem fogom újra végigvinni..."
Természetesen a szöveget csak én csillagoztam ki, amúgy a maga puritán valójában pompázik...
Hajrá, fiúk! Ezért már megéri dolgozni!"
Megértema "lelkesedésedet" i2k, de ne feledd, hogy ez csak egy kis akarotos, anyukától-apukától mindent megkapó, követelődző, a másban értéket nem észrevevő, és mindenkit magasról letojó, de önmagát teljes erővel sajnáló kis köcsög, és nem a gamerek lelekes tábora!
Itt van pl. a SW:Rep.Comm. Téleg sokat kellett rá várni, téleg nagyon dilis volt már mindenki az idegtől, de megcsinálták, és le a kalappal: nagyon jó lett. A forumokon sokan nyvalyogtak, hogy mikor lesz már kész, és pont azok b*szták le az ilyen kis anyázós, elégetetlenkedő, kartos kis p*csöket, akik a 1000 éve várták, egyre türelmetelenebbűl, de mégis kitartóana fordítás elkészültét.
Szal, csak azt akartam mondani, hogy simán töröld az ilyen beszólásokat és ne is reagálj rá. Nwem éri meg. Nem ezért csináljátok, hanem azért az 5 betüért ami mindent kifejez:
KÖSZI :)