Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Először is, köszönöm, hogy minden energiáddal az Age of Empires II-vel foglalkoztál, összehoztad az oldalt és bár nem olvastam végig, rohadt fáradt vagyok, hiszem, hogy a kritikák, kiegészítések jogosak.
    Védelmemre hagy mondjam el, nem mai csirke vagyok és bizony, régen volt már, amikor a középkor történelmével foglalkoztam, kulturális alulműveltségemre már nem is térek ki, így fordulhat elő, hogy számos, földművelési tárgyra nem találtam megfelelő magyar fogalmat - miközban magam is faluról származom.
    Nem ígérek semmit, megtanultam, hogy a legjobb, ha "ígéretlenül" cselekszik az ember, de eltettem a Kedvencekbe a lapot és szabad kapacitásom esetén befejezem az AoE II honosítását.
    Történt ugyanis, hogy a kampány elemek sem az első, sem a második részben nem fordíthatók másként, csak egy speciális *.drs és kampány fájl visszafejtés után. Ahhoz akkoriban nem volt túl sok energiám...