Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • [Jakuza]
    Nem is, en arrol arrol is beszelek, hogy azt irtad csalodtal a Magyaritasok Portalban, mert szobaalltak sediqwe-l.

A masik, hogy emlekezz en mashogy gondolkodom a forditas terjesztesenek meneterol.
    En leirtam, hogy szerintem mindegy kiterjeszti, a forditast, ha nem akar a mas tollaval ekeskedni. Foleg, hogy a magyaritas arrol szol, hogy terjeszted olyanok szamara a magyarnyelvre atirt program reszeket, hogy masok akik nem tudnak idegen nyelvet , jatszani ill. hasznalni tudjak a programot amibol eddig egy kukkot se ertettek. Igy aztan, pont az segitene a terjeszteset, hogyha minnel tobb helyen megtalalhato lenne a magyaritasod, mert annal nagyobb lenne a valoszinusege, hogy tobben talalnak ra.
    Mar paranoiabol ott tart nehany fordito, hogy serial keyt tartalmaz a forditasanak a telepitoje, mintha sokat szamitana.
    Pedig hidd el hogy semmit nem er, mert ratelepitti, ugyis a jatekra aki elakarja lopni, majd a megvaltozott anyagokbol maris tudja, hogy melyek azok a fajlok, amik forditva voltak.
    Kb ennyit er a serialozas is.
    Ha valaki lopni akar, az ugyis megteszi.
    Szerintem azert, mert magyaritasok portal barkivel is szobaall nem szabadna hogy kivaltson duhot, vagy csalodast.
    Ok korrekten jartak el mert nem tettek ki a magyaritasodat, tiszteletben tartva teged, arrol meg nem ok tehetnek, hogy ezt mas megtette.