Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Wukifi
    Az a baj hogy rengeteg az olyan cigány (főleg az én környékemen) aki szarik dolgozni mert tudja hogy az állam kitartja, nem probléma hogy annyit kap csak éppen meg tudjon élni.....aztán mikor megkapják a segéjt, irány a kocsma...ezt nem más elmondásából mondom hanem saját tapasztalat!! Én keményen a mezőgazdaságban dolgozom, úgy mond a saját vállalkozásomban.Sokszor van szükségem napszámosra mert nem bírom megcsinálni egyedül a munkámat, ekkor megyek és próbálok embereket összeszedni.....első utam a kocsma.Felajánlom a munka lehetőségét, jöjjenek és dolgozzanak, hiszen megfizetem őket rendesen.(Kapnak kaját is, piázni viszont nem engedek senkit-->Nah ez az egyik nagy problem...)Aztán jönnek a kifogások....meleg van...most nem érek rá...fáj a hátam....stb stb.De viszont mikor nincs pénzük akkor meg jönnek sírni apámhoz hogy adjon nekik segélyt, mert nincs mit adni a gyereküknek enni....mert oda csinálnak vagy nyolcat.....
    Na ebből van a probléma meg a sok előitélet, mert inkább bandáznak, balhéznak....stb mint hogy dolgoznának és élnék az úgy mond "normális életet"
    Ez mellett persze ismerek normális cigány arcokat, mert van sok a baráti körömben akikre mind ez nem igaz, van akire jobban számíthatok mint nem cigány haveromra.....de sajonos ez csakély...