Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem tiszta az orgánumom.
    Holott, édes szüleim teljes mértékben cigányok, így magam is az vagyok.
    Csak én szerencsésebb vagyok, mert a Szüleim nagyon rendes, dolgos emberek. A szülőfalum is jó - az etnikai és nem-etnikai arány 50-50% - , a környezet nem visszahúzó tényező volt.
    Az már más kérdés, hogy annak ellenére, hogy szegények voltunk, mint a templom egere - szoba-konyha mond valamit? - , a faluból egyedül én, a környékről (ez 5 kisközség és egy határőrközség) - pedig csak hárman [két nem cigány és én] tudtunk felsőoktatásba kerülni.
    Az általános iskolát és az egyetem előtti két komoly tanfolyamot (AUTOCAD és Szociális gondozó) is beleszámolva immáron 19 évnyi tanulás áll mögöttem: szociálpolitikus diploma a kezemben, köztisztviselőként dolgozom, a fél ország a magyarításaimmal játszik [beképzelt?] és a környezetemben semmi gond velem. Büntetlen előélet, tiszta test és lélek... Pedig, cigány vagyok.

Szóval, az a kalapos-dolog valóban az allport-i stigma kategória. El kellene már felejteni.

[Sajnálom, ha egyesekben most egy világ dőlt össze. Fajgyűlölők, rasszisták, szélső jobbosok, nácik kíméljenek - nincs szükségem arra, amit már eddig is kaptam, miközben nem vagyok "olyan"...]