Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Tusy
    - szerintem én is másképp látom őket (van egy Bogdán nevű sógornőm, meg egy Bogdán nevű munkatársnőm is, meg amíg Londonba ki nem ment, a legjobb haverom is cigány volt (ott meg indiainak nézik) ), sokkal normálisabban állnak hozzá bármely emberi kapcsolathoz (legyen az akár sima munkatársi), mint sok 'fehér' ember (pedig tudtommal külföldi sem vagyok)
    - az érem másik oldala, hogy munkahelyemről nem igazán merek (nappal) gyalog hazamenni, mert a Dörömböző família szabadon levő része (~2/3-a) mostanában teljes szélességében elfoglalja az út mindkét oldalát (jó időben másra való tekintet nélkül ott élik családi életük), és sokan vannak (télen busszal járok, jó időben meg biciklivel). Mivel számomra problémát okoznak, így természetesen ők jutnak előbb eszembe, ha cigányok tetteiről van szó (filmből meg a Macskajaj, de az szerintem alapmű ;) )