Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Az sajna nem magyar. Én - emiatt direkt, na meg egy kis lógás okán is - elmentem a MediaMarkt-ba, hogy megnézzem a kínálatot.
    A dobozán ott van, hogy "Teljesen magyar nyelven", de hidd el nekem: csak a magyar rádióhangok magyarok - én ugyanis hiszek annak, aki tesztelte (lásd korábbi linkem).
    Sőt, az első része nekem is megvan, s tudom, hogy a Maddox nem lokalizáltatta az elsőt sme, ezt sem.
    Sőt, elárulom - de ezzel nem akartam kérkedni -, a magyar tanácsadót ismerem, személyesen. Töri szakos hallgató kora együtt jártunk egyetemre, ő a II. Világháborús magyar pilótákról írja a doktori disszertációját. A Maddox adott neki egy tisztelet példányt is, tudtommal.
    Ha sűrűn jársz a PCDome fórumába, akkor keresd Aruns-t.
    Bár, Németország és Magyarország között ingázik, kutatás miatt, de ha netközelben van mindig oda is ír! Kérdezd meg őt, ha nem hiszel nekem, ő abszolúte kompetens a dologban.

===============================
    .:i2k:. melóból: