Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
HJ #23003 Átrágtam magam ezen a nagylélegzetû flame-n és úgy gondolom hozzáteszem amit gondolok az egészrõl:
i2k: már akkor ismertük egymást amikor még a játék magyarítás csak pár ember hobbyja volt és a fordítók olyan játékokat fordítottak amiket alaposan ismertek és szerettek. Köztudott, hogy jó viszonyban vagyunk, csináltunk együtt pár dolgot. Viszont aki figyelemmel kísérte ezt a topicot - bizony jópárszor keményen összekaptunk - de azért mindig megadtuk a másiknak a tiszteletet.
Methos: a GH kezdetekor nagyon keményen nekimentem elég sokszor - fõleg a helyesírás és a hozzáállásuk miatt. Talán volt némi eredménye, bár ahogy Mayday is írta: vannak még hiányosságok.
Sajnos a GH Team kezdte azt a felfogást (amit én nagyon károsnak tartok!), hogy "mi fordítsuk le a legújabb játékot, leghamarabb"
Ennek óhatatlanul az let a következménye, hogy a minõség feláldozódott a gyorsaság és mennyiség oltárán.
A GH Team pár tagjának szeretem a munkáját, de sok még a problémás cucc.
Sajnos ennél vitából nekem az jött le, hogy éppen azok szorulnak a háttérbe akik elkezdték ezt az egészet. Nem véletlenül szálltak ki sokan az egészbõl. Neveket hagy ne soroljak...
Szerintem sok embernek elment a kedve az egésztõl a jelenleg tapasztalható versengéstõl és hozzállástól. A hangerõ nem pótolja a tudást és a minõséget - bár páran ezt hiszik.
Elõre azért nem kell kongatni a harangot - várjuk ki mi lesz a mûsorban és annak fényében lehet megvitatni a többit. Ezt elõször Szivar írta és én ezzel maximálisan egyet is értek.
Remélem Methos félreteszi a sértõdöttséget és a GH-n kívül mintegy elõzményként megemlít pár olyan nevet akik nélkül nem itt tartana a magyarítás scene: GMiki, i2k, Hunnenkoenig, Huncraft, RaveAir, Hykao, Zagash
Biztos kihagytam pár embert (elnézést kérek tõlük), remélem valaki majd kiegészíti ezt a listát.