Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Mayday
    Huha, szep nagy flem volt itt mar megint.
    Engedjetek meg, hogy ha csak kicsit is, de a vitahoz hozzaszoljak.
    Szoval elore leszogezem, ezt a FixTV-s musort en nem lattam, nem tudom, mi volt benne, es nem is konkretan ehhez akarok hozzaszolni. Nem is vagyok fordito, de ebbe a topicba evek ota jarok, meg ha nem is annyira "aktivkodom" beiras ugyileg.
    Szoval itt voltam akkor, is, amikor a "kis" Methos megjelent a 14 evevel, es hogy o forditocsapatot alkot, es forditani akar. Nem volt olyan regen, de engem is meglep, hogy mostanra hova jutott! Nem mondhatni, hogy egyenes aranyban nott arca a forditasainak aranyaval! Es most ne sertodj meg, de azt kell mondjam, tenyleg talan kicsit elszaladt a lo veled! Es most abszolut nem a fixtv-re gondolok, azt nem lattam, de ami itt megy, azt latom! Valoban nem Imyke valtozott, mert O akkor is ugyanilyen stilusu volt, amikor Te felbukkantal, es akkor is, amikor en itt megismertem. Akkor elfogadtan ilyennek, most mar nem?
    Es tiszteletem a munkadert, mert en nem forditok, ezert csak tisztelni tudom azt, aki fordit. De meg kell mondjam, nekem az eddigi GH-s magyaritas tapasztalataim sajnos negativak. Valoszinuleg en valasztottam bele rosszul a jatekokba, de amit en eddig onnan leszedtem magyaritast, porul jartam vele. Vagy hianyos volt, vagy nem igazan ertheto. Volt olyan eset, hogy inkabb visszaraktam az angol nylevet, mert az nem zavart ugy ossze, mint a magyaritas. Persze emellett biztos van sok jo munkatok, de nekem spec ez volt a tapasztalatom, sajnalom. Ezert lep meg, hogy immar ilyen magas lorol nezel mindenkire, legyen az ujabb a "szakmaban", vagy idosebb!
    Bocs az iromanyert, en nem akarlak megbantani, de ugy erzem, nem kellene azt a stilust hoznod, amit hozol, es ez az egesz kikivankozott belolem.