Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Rakták a fenét!
    Ha kicsit is ismernéd a dolgokat most nagyokat hümmögve hallgatnál.
    A helyzet profán, mondhatni nevetségesen egyszerű: Andy-ék annak idején írtak nekem egy mailt, hogy (és ezt bizonyítani is tudom, hiszen rá kellett szoknom, hogy minden fontosabb írásomat elteszem a magadfajta vádaskodók miatt) az akkori Magyarítások Portálon ne csak az oldalamra vonatkozó híreket hírezzem ki.
    Rendben, gondoltam, úgy látszik, ha az én oldalamról van szó - akkoriban valóban időmilliomos voltam, nyomtam ezerrel a magyarítást, jöttek is a munkák szépen - az nem hír. Megsértődtem.
    Nem írtam egy árva sort sem, de 2-3 hónapig még a lap felé sem néztem.
    Aztán be-benézegettem (akkor még fórum sem volt), majd jött a nyár és az az ominózus internet-nélküliség.
    Három hónap után felvettem a fonalat, újra elkezdtem írogatni ide-oda, látogatni a régi lapokat, az MP-re is benéztem, örültem a változásoknak, jó volt csatlakozni a virtuális közösséghez. Szálka kihúzva, harag elfeledve, részemről legalábbis. S egyszer csak olvasom - illetve nem olvasom a nevem az Impresszumban. Meg olvasom Andy hozzászólását, hogy már nem vagyok admin, miközben annak előtte már az új felület mögé is megkaptam az admin jogot.
    No, gondoltam, ennyit a dologról, döntés meghozva, kalap kabát. Szó sem volt itt kirúgásról - egyszerűen kihagytak, finoman félretettek.
    A kirúgáshoz - szerintem - több kell: két személy, és egy konfliktus.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------