Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Bizonyos mértékben lehet, h változtam. Megmondom azt, ami nem tetszik. A GameTrasnlators csapat tényleg egy hatalmas vicc, ne mond, h nem az, ellenben Deamon vezette csapat úgy látom kezd mégiscsak megfogadta a dolgokat, és hasonló irányba terelődnek mint anno mi. Ennek örülök. És nem vagyok beképzelt, egyszerűen Ti csináljátok ezt az egész cirkuszt, ti magyarázzátok bele a helyzetbe, hogy én magasztalom a GH-t és magamat. Érdekes a többi fordítóval miért nincs bajom, csak veled? Olyan dolgokat mondtok amiről nem is volt szó (GH-fényezés ugyebár)... Én anno nem hirdettem, hogy mi leszünk Mo. legnagyobb fordítócsapata... Anno úgy kezdtem/kezdtünk neki, és azt hirdettem, hogy remélem egyszer madj ez a csapat is lerak valamit az asztalra, amire büszkék lehetünk. És ezek a hatalmas bölcsességeid... Öööö én tudom rosszul, vagy kiraktál a szűröd az MP-ből is? Vajon bennem van a hiba?