Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    És mégis mit vársz tőlem i2k? A Magyarítások Portál is meg lesz említve, de ne várd már el, hogy mindenkit felsoroljak, jó?! Mondtam én olyat, hogy azok az emberek akik felsoroltál, nem csináltak semmit? Egyébknt nagyon sokan nem értenek egyet Veled, és ahogy láttam az MP fórumában, ott is feltűnt sokaknak, hogy néha túlságosan fényezed magad...

Nightmare:
    1, nem mondtam, hogy aki egyetért i2k-val az nyal neki. De gameplus mindig csak i2k után mondja ugyanazokat a dolgokat, így valószínűsíthető, hogy azért mondja, mert i2k is azt mondta...

2, Tévedsz! Nem mondtam ilyet, hogy a betöltőképernyőkkel szöszmötölünk! Ha visszaolvasol láthatod is! Írtam, hogy az orkos szövegek még hiányzonak, valamint, hogy elkezdtem az első néhány küldetés szövegeinek a lektorálását! De mivel csak napi 1 órát vagyok gépközelbe, hétvégén meg összvissz 5 órát, így kicsit lassacskán haladok vele, és még az orkos szöevgeket is meg kellene csinálni, amolyan orkosan...