Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Nagyon negatív lett a hangvétel, ennyire komolyan veszitek 3-4 10 éves gyerek szórakozását, ez nem lopás, szerintem ez csak ovis csínytevés, hunnenkoenignek adok igazat, bele kell szarni, én is csináltam 10 éves koromban hasonló dolgokat (nem vagyok rá büszke), mondjuk nem az interneten, hanem pl átírtam egy zenét az én nevemre hogy én csináltam, a nagyobbak jót mosolyogtak, ha mondjuk valamelyik magyar forgalmazó, letöltené pl imyke riddick magyarítását, és átírná a nevét készítette a mittomén milyen kiadó, és megjelenne magyar felirattal hivatalosan, semmilyen módosítással na az már pofátlan lopás lenne, és nemtom pl i2k hogy bizonyítaná be hogy az az ő szellemi terméke...
    De hogy itt pár 10 éves gyerek poénból csinál 1 szinkront (cs), átírnak pár munkát, valószínűleg 2 hét múlva megunják, i2k aki ismer téged, a munkáidat, meg érdekli is (pl engem), hogy most egy játéknak magyarítása van vagy i2k magyarítása, azokat szerinted érdekli hogy pár 10 éves gyerek mit mókuskodik? Vagy az zavar téged hogy a másik 10 éves haverja elhiszi ő csinálta...