Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Erre gondolsz? [szmájli-ügy]
Amúgy, majd küldd el, átnézem az anyagod, ha lesz rá időm...
A Riddick re-magyarítás ügy...
A srác azért ugrott neki, mert megsértődött, hogy az ő ötletének felhasználásával - ami tényleg működik, s lásd, anélkül úgy jártunk volna, ahogy Duddits korábban - készítettem el a magyarítást.
S hogy mi volt ez az ötlet?
Ő jött rá, hogyha letörli az "All.xcd" fájlt, akkor a Riddick játék a hiányzó fájl könyvtárában lévő, már lefordított fájlokból olvassa ki a szövegeket.
Azt várta, hogy szabadalmaztathassa ezt és jogdíjat szedhessen érte, vagy mit...?!
Ráadásul, a dolgot a HWSW Fórumában, publikusan írta le.
Szerintem is szimplán az irígység dominál a lelkében, mert azt nem tudom elhinni, hogy egy ember ne örülne annak, hogy akár csak ennyivel is, de hozzá tud járulni egy magyarítás elkészültéhez és a nevét adott játék topikjában számos alkalommal (Riddick topikban) emlegeti az, aki elkészítette a magyarítást (én).
Mit vár még, talán fanfárokat, kitüntetést?
Azzal támadt nekem mailben, hogy az ő megoldása nélkül nem tudtam volna megcsinálni a magyarítást...
Kérdem én, mit szóljon sok más - köztük én is - emberke, aki ennél többel járult hozzá egy-egy magyarítás elkészültéhez?!
===============================
.:i2k:. from meló