Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Zozo76
    Erdekes vita alakult ki itt lentebb.

Valamit el kell fogadni:
    IMYke2000 (es a tobbi fordito) sajat szabadidejet aldozza fel azert hogy mi is megertsuk hogy mirol szol a jatek. Nem csak a feladatok hanem a hattertortenet cselekmenyszal stb. Igy magyarul olyan apro dolgok is kiderulnek, elojonnek a jatekokban amire egyepkent fel se figyelnenk. Es mivel ezt teljesen bermentve teszik, onzetlenul nincs senkinek joga beleszolni, kritizalni azt amit csinal, ahogy csinalja es ahogy talaja a kozonseg fele. Ha nem tetszik nem kell hasznalni. Bar december ota nekem is ADSL-el van, 6 evig nyomtam a modemmel es mindig le tudtam tolteni ami nagyon kellett. Lehet hogy abban a honapban nem forumoztam orba-szajba, de valahogy csak lekinlodtam a magyaritast. Es ezert karpotolt a -mostmar szamomra is ertheto- jatekmenet. Ertheto hogy IMYke se akar szorakozni tobb verzioval a forditas -tanulas, munka- mellett orul ha vegre kiad egy kesz verziot amit meg amugy is lehetseges hogy atirhat ha van eszrevetel, vagy gond van a telepitovel valami elore szamitasba nem vett tenyezo miatt.

Persze tudatosan biztos nem fog 1 gigas magyarositast csinalni, de sajnos a fejlesztokkel is elszaladt a lo, valahol ez a "hatalmas meret trend" magaval hordozza az egyre nagyobb magyaritasokat is.

Nekem speciel nagyon sok oromet okoztak a magyarul jatszhato jatekok, akkor is amikor modemmel rendelkeztem es most is.