Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • HJ
    Erről van szó! Nincs abban semmi rossz ha nem értünk egyet valamiben.
    Ahhoz kiegészítés amiről irtál a #20456-ban:
    Biztos vannak még olyan lapok ahol fenn van a CheatLand-om. DC-n láttam olyan ősrégi kiadást amire nem is emlékeztem már:) Mivel nem abból áll a napom hogy az ilyeneket keresem - csak töredékéről tudok, de nem ez a lényeg. Amiről tudok - ott irok 1-2 mailt (van mikor többet). Ennyi. Van ahol engedem hogy fenn legyen - van ahol nem. Ez mindig egyedi eset.
    200000000x leírtam a módszeremet? :))) Naaa...ne túlozzunk kérem:)))
    De tudod miért írtam le esetleg többször is? Egy időben ment itt a baromi nagy panaszkodás, hogy "lenyúlják a munkámat, engedély nélkül felrakta xx a saját lapjára" stb. Többek közt ilyen indokok miatt is szaporodott el a serialos telepitőzés. Én meg mondtam, hogy ha valakit ez zavar - hát tegyen is ellene, ne csak itt a fórumon sajnáltassa magát. Persze ez sokaknak nem tetszett, mint ahogy akkor is le lettem hülyézve amikor a magyarítások smswebes terjesztésének a várható terjedéséről irtam - sajnos abban (is)igazam lett.
    A vitatott tartalom töröltetéséhez egyébként nem kell különösebb kapcsolat vagy ilyesmi. El kell dönteni: hagyod vagy nem hagyod.
    Ha hagyod, hogy lenyúlják a munkádat - te tudod - de utána ne panaszkodj.
    Ha nem hagyod - csinálj is valamit a panaszkodáson kívül - de páran utálni fognak.